Регулатива во е-трговија

Преку овој модул ќе може да ја запознаете потребната регулатива која е клучен дел за успешно управување со бизнис во областа на е-трговија.


Доколку сакате повеќе информации, преземете го целосниот прирачник за е-трговија.

Преземи