ПОДОБРА Е-ТРГОВИЈА БЕЗ СИВА ЕКОНОМИЈА

Во овој модул преку низа на активности и кампањи директно ќе влијаеме кон намалување на сивата економија во е-трговијата.

Напомена: Оваа листа ги содржи само е-трговците кои се пријавени како регистрирани во една од петте банки кои нудат е-плаќање во нашата земја. Листата се ажурира на квартално ниво. Ако некој е-трговец има регистрирано правен субјект надвор на нашата земја, истиот нема да биде достапен на оваа листа.

Последно ажурирани податоци: 31.05.2023

Вклучени се е-трговците кои имаат направено најмалку една успешна трансакција во период 01.01.2022 - 30.04.2023.

Овозможено од:


Доколку сте е-трговец кој е регистриран во една од петте банки кои нудат е-трговија, а не можете да го пронајдете името на вашиот правен субјект во листата, контактирајте нѐ.

  ВЕБСПОТ ДОО
  КАЈГАНА МЕДИА ДОО
  СЛАЈОН КОМЕРЦ ДООЕЛ
  КОФИ ХАУС БИД ДОО
  ВОР КАФЕ ГРУПА
  ГЕМАК - ТРАДЕ Енвер ДООЕЛ
  ЕКУПИ МАКЕДОНИЈА
  ФЕШН ГРУП АДРИАТИК
  Митра ДООЕЛ
  ТЕРМО СИСТЕМ
  ЊУ МЕДИА МАРКЕТИНГ
  Рамсторе Македонија ДОО Скопје
  ДПТУ РЕПТИЛ ДOOЕЛ
  КЛИКНИ ЈАДИ ДОО
  СПОРТ М ДОО
  ФИТКИТ ДОО
  Р3 Инфомедиа ДООЕЛ Скопје
  ПАЗАР3.КОМ ДООЕЛ
  СВЕТОТ НА БИБИ ДОО експорт-импорт Скопје
  САМАД АС
  ПОЛИЕСТЕРДЕЈ ДООЕЛ СКОПЈЕ
  КОДИНГ ГОРСКА ДООЕЛ
  ЕЛ ДОРАДО 05 ДОО
  МОБИЛИТИ СОЛУТИОНС ДОО
  КС Гроуп ДОО
  БИГ ШОП
  ДНА АНИ ФАРМ
  ТИМ КОРПОРЕЈШН ДООЕЛ Кавадарци
  ТИМ КОРПОРЕЈШН ДООЕЛ Кавадарци 2
  КУПИ ГУМИ ДОО Скопје
  ТИМ КОРПОРЕЈШН 3 Кавадарци
  ВОРТЕХС МЕДИА 1 ДОО Валандово
  ИНСТИТУТ ОРГАНИКА ДООЕЛ Скопје
  Леомар Груп
  EKOTIP DOO
  Фешн груп адриатик дооел
  ГБЦ Комуникации
  ЈИ ХЕАЛТХ ГРОУП
  Харбини Козметика ДОО Експорт
  Сторибокс тојс анд боокс ДООЕЛ
  ESPRESO KAPSULI
  СС МЕДИА ДК ДООЕЛ
  А1 МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ
  BISERA KOMERC DOOEL
  ЕСП – Развој и управување на човечки ресурси
  КИДО-ЛЕНД ТРЕЈД СКОПЈЕ
  МК Линеа ДОО
  ИКС ДООЕЛ Скопје
  ДЕНЕРИС ДООЕЛ
  НОВОМАК ДООЕЛ
  МАГРОНИ ДОО
  СФ1 КЛИПС ДООЕЛ
  Мондави Дооел
  ПОПЕ компани ДОО увоз - извоз Скопје
  УРМА ДОО
  РАДИО КАНАЛ 77
  ЗЕГИН ХЕАЛТХИ ФООД
  Друштво за секретарски, преведувачки активности и услуги АД ВЕРБУМ ДОО Скопје
  Тримекс Дооел
  Атомем доо
  ЗИН 2003 доо Скопје
  Мепринг сервиси дооел
  ЕЛЕНА ЛУКА ДООЕЛ
  СВОД МАСТЕР ДОО СКОПЈЕ
  МОНА ДООЕЛ Скоппје
  СЕРАФИМОВ ГРУП ДООЕЛ СТРУМИЦА
  Фешн Груп Адриатик ДООЕЛ Скопје
  М-БУКИНГ СОФТ ДОО
  Депозит Хаус Дооел
  Кидс Тудеј ДООЕЛ
  Друштво за трговија, производство и услуги ДД - Сторе ДООЕЛ увоз-извоз Скопје
  МАРУДИ ДООЕЛ СКОПЈЕ

  Напомена: Оваа листа ги содржи само е-трговците кои се пријавени како регистрирани во една од петте банки кои нудат е-плаќање во нашата земја. Листата се ажурира на квартално ниво. Ако некој е-трговец има регистрирано правен субјект надвор на нашата земја, истиот нема да биде достапен на оваа листа.