ПОДОБРА Е-ТРГОВИЈА БЕЗ СИВА ЕКОНОМИЈА

Во овој модул преку низа на активности и кампањи директно ќе влијаеме кон намалување на сивата економија во е-трговијата.

Напомена: Оваа листа ги содржи само е-трговците кои се пријавени како регистрирани во една од петте банки кои нудат е-плаќање во нашата земја. Листата се ажурира на квартално ниво. Ако некој е-трговец има регистрирано правен субјект надвор на нашата земја, истиот нема да биде достапен на оваа листа.

Последно ажурирани податоци: 31.05.2023

Вклучени се е-трговците кои имаат направено најмалку една успешна трансакција во период 01.01.2022 - 30.04.2023.

Овозможено од:


Доколку сте е-трговец кој е регистриран во една од петте банки кои нудат е-трговија, а не можете да го пронајдете името на вашиот правен субјект во листата, контактирајте нѐ.

  ВЕБСПОТ ДОО
  КАЈГАНА МЕДИА ДОО
  СЛАЈОН КОМЕРЦ ДООЕЛ
  КОФИ ХАУС БИД ДОО
  ВОР КАФЕ ГРУПА
  ГЕМАК - ТРАДЕ Енвер ДООЕЛ
  ЕКУПИ МАКЕДОНИЈА
  ФЕШН ГРУП АДРИАТИК
  ИГАЛ ГРОУП ДОО
  Митра ДООЕЛ
  ТЕРМО СИСТЕМ
  ЊУ МЕДИА МАРКЕТИНГ
  Рамсторе Македонија ДОО Скопје
  ТОДЛО ДОО
  ДПТУ РЕПТИЛ ДOOЕЛ
  КЛИКНИ ЈАДИ ДОО
  СПОРТ М ДОО
  ШАРКОВСКИ ТРЕЈД КОМЕРЦ ДООЕЛ
  ФИТКИТ ДОО
  Р3 Инфомедиа ДООЕЛ Скопје
  АХЕМА ДОО
  ПАЗАР3.КОМ ДООЕЛ
  РЕГРУП ДОО увоз-извоз Скопје
  ХАЛК ОСИГУРУВАЊЕ АД СКОПЈЕ
  МАКЕДОНСКИ НАРОДЕН ТЕАТАР
  ЈП ПАРКИНЗИ ОПШТИНА ЦЕНТАР
  АЛФА ЛАБ ДООЕЛ
  ЕЛИКСИР ЕКЛУЗИВ ДООЕЛ
  ЕНЦИ МЕНЦИ
  СВЕТОТ НА БИБИ ДОО експорт-импорт Скопје
  СИТИ ФУД ГРУП ДООЕЛ
  МКХОСТ ДООЕЛ
  НУТРИ ВИТА ДООЕЛ
  АЛСА НЕТ ДООЕЛ
  ПРОМЕДИА ДОО
  МАКС ХОСТИНГ ДООЕЛ
  МИДА РЕНТ А КАР ТУРС ДООЕЛ
  ТОТАЛ БРЕНДС ДООЕЛ
  ВЕЈ ГЛОБАЛ ИТС ДОО
  ОПТИКООП ДОО
  ХАЈ КОМУНИКАЦИИ ДОО
  ХОТЕЛ САЛИДА ДООЕЛ
  ФУДБАЛСКА ФЕДЕРАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА
  КФСК СКОПЈЕ
  САМАД АС
  МИХАИЛ КОРУБИН ДООЕЛ
  ГУМИТОЧКАМК
  ДИМИМА ДОО УВОЗ ИЗВОЗ
  ЦБЦ КОЛЕКТИВ ДОО СКОПЈЕ
  БАТА ПРЕСС МИЛЕНИУМ ДОО
  НЕПАЛ ДООЕЛ
  ПРООПТИК ЛЕО ДООЕЛ СКОПЈЕ
  ПОЛИЕСТЕРДЕЈ ДООЕЛ СКОПЈЕ
  ГРАНАП ГНП
  ИГОР ПРОДАКШН ДООЕЛ
  Д СТРОНГЕСТ ШОП ДООЕЛ
  МОДУЛАР АРТ ДИЗАЈН ДООЕЛ
  ПРЕПЛЕТ ДИЗАЈН ДОО
  КОДИНГ ГОРСКА ДООЕЛ
  ФАРМАГЕН ДООЕЛ
  ХОТЕЛ ИЗГРЕВ ФИБУЛА ЕР ТРАВЕЛ
  КРУСЕЛ ДООЕЛ
  ЈП КОМУНАЛЕЦ Гевгелија
  СМАРТ КОМ СИСТЕМС ДООЕЛ
  ЕЛ ДОРАДО 05 ДОО
  ОФИС ПЛУС ДООЕЛ
  УНИКА АД Ecomm
  ФЛАЈБАЗЕЛ ДООЕЛ
  АД Осигурителна полиса Скопје
  ТА ТУРИСТ ДООЕЛ БИТОЛА
  ТАКЕР ШРТ-СТЕЈ ДОО Скопје
  2 ЕР ХОТЕЛС ДОО Охрид
  ПОДРУЖНИЦА ХОСТ МК
  АЈ ДИ ДИЗАЈН 2012 ДООЕЛ
  ЕУРОТУРС ЕХР
  ТРАНС ИНТЕР
  ЕТЦ ТРАВЕЛ ДООЕЛ Скопје
  Асоцијација за е-трговија на Македонија
  МОЈ ЧОЕК ДОО ОХРИД
  БЛУ ТЕК КОМУНИКАЦИИ ДООЕЛ
  БИГ МЕДИА ДООЕЛ
  АК Охрид ТрчаТ
  ДПТУ ЗАФИР КОМЕРЦ ДООЕЛ МАРИЈА
  Вила и винарија Мал Св.Климент ДООЕЛ
  ХАРД КОР ШОП ДООЕЛ
  ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ АД СКОПЈЕ
  БЛУ БЛЕК ДООЕЛ
  ФОР ЛЕЈДИ ДООЕЛ
  СВЕСНОСТ
  ИВМ НЕТВОРК ДООЕЛ
  НАТУСАНА МАКЕДОНИЈА
  МЕДИКАПРО ДООЕЛ СКОПЈЕ
  ЕУРО БУС
  МЕДИА ПЛУС ФОКУС ДОО
  ФЛАЈ ТУРИЗАМ КЛУБ ДООЕЛ
  НАНА ДООЕЛ
  ЗЛАТАР БОНО
  МЕТРОПОЛИТЕН ТРАВЕЛ ДОО СКОПЈЕ
  НОВИГУМИ ДООЕЛ
  РАКОМЕТЕН КЛУБ ЕУРОФАРМ РАБОТНИК АД БИТОЛА
  МОБИЛИТИ СОЛУТИОНС ДОО
  ЈПДП Патарина Казнен билет
  ГЛОБУС ТРАВЕЛ 2010
  ЈП ОХРИДСКИ КОМУНАЛЕЦ
  ВЕБ ИТ СОЛУТИОНС ТИМ
  ЈУГОТОН
  ЛАЈФ СТАЈЛ МЕДИЦИНА
  НОВА ИНТЕРНАЦИОНАЛНО УЧИЛИШТЕ
  ЈП ВОДОВОД ОХРИД
  ЈП ВОДОВОД КУМАНОВО
  КРАФТ 4
  ПЕЛИСТЕР ТРАИЛ
  БИО ИНФОРМАТИКА
  ЏИВИ
  КИНО ВЕРЗУМ
  НАВИГАТОР -ГАРМИН
  БЕЛА МК
  ЕКВИЛИБРИУМ
  МЕЃУНАРОДЕН СЛАВЈАНСКИ УНИВЕРЗИТЕТ
  ЏАМПИНГ
  СМАРТ ЛИВИНГ
  АГНЕСА
  НОВЕЛО ДИЗАЈН
  ПЗУ ЖАН МИТРЕВ
  КС Гроуп ДОО
  ТУДОРС
  БЕБЕ ХОУМ
  КОМОДИТА
  АТВА
  ЛИЦЕВЛИЦЕ
  ИБУ
  ИНЕЛ
  СТРАНИЦА
  ДЛ КОНКОРД
  ВОЗИ АУТОМАРКЕТ
  АСИКС МД3
  СОС ДЕТСКО СЕЛО
  УЧИЛНИЦА
  ХАЕМУЦ
  ИСЛАМСКА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА
  СИГНАЛ НЕТ
  ЗДРАВИ НАВИКИ
  ПРИЈАТЕЛИ
  БИГ ШОП
  ЕЛИВА
  РАЗГОВОР
  ПОЛАРИС ШУС
  ТАРГЕТ
  СКИН ГЛАМУР
  ХЕРЛИНЕ
  ГРАНД КОЗМЕТИК
  КИВИ РЕПУБЛИКА ДООЕЛ
  СВЕТОТ НА БИБИ
  ЗОО СКОПЈЕ
  СЕАВУС
  ЃОРЏ КОМПАНИ
  СКАЛА МАГАЗИН
  ХОМЕ МЕДИА
  ЈКП ТЕТОВО
  БРАТСТВО
  ОКС СТРИТ
  ДНА АНИ ФАРМ
  КОЦАРЕВА
  НАТУРА ТЕРАПИ
  ДАРСКИ
  УЛТРАНЕТ
  КНИГОХОЛИЧАРИ
  ПЕТ СТОРЕ
  ФРАГАРИА
  Ј НЕТ
  ТЕРАПИЈА
  ПСС
  АНДА
  ИМИЏ М
  СЕБЕСЛОЖУВАЛКА
  СПОРТИКУМ
  ПИЦА КОСТАРИКА
  'ПЗУ НИКОБ МЕДИКАЛ
  СОЦИЈАЛНО ПРЕТПРИЕМНИШТВО
  АПЕРИТИВО
  СИЊОРИ ДОО
  БЕНЕФИТ ПЛУС
  Здружение ТРЕКС Скопје
  ВЕБГЛАЈДЕРС ДООЕЛ
  АЈУРВЕДА ДООЕЛ
  АПИМЕЛ ДООЕЛ
  СВАН ДОО
  ЗИП ИНСТИТУТ
  КТ ФИЛМ И МЕДИА ДООЕЛ
  МАРЛЕКС МАРКЕТИНГ ДОО Скопје
  ОНЕ ХОСПИТАЛ ТЕТОВО
  ТРИМАКС ДОО Скопје
  КУЛТУРНО БОГАТСТВО
  КАПИТАЛ МЕДИА ГРОУП
  НЕОТЕЛ ДОО
  ТИМ КОРПОРЕЈШН ДООЕЛ Кавадарци
  ТЕК НЕТ ДООЕЛ Охрид
  Културна установа БЛЕСОК Скопје
  ЛИТИУМ ДООЕЛ С копје
  К И К ДОО Скопје
  Институт за стандардизација на Р.Македонија
  ИНЕКС ДРИМ Струга
  ТА АТЛАНТИС
  ОРИФЛЕИМ КОЗМЕТИКА Скопје
  Фондација ПСМ
  Здружение на граѓани КЛУЧ
  хотели Метропол Охрид
  LUSH BALKAN Skopje
  МИКОНУТРИ ДООЕЛ Скопје
  ВИЗУС ДОО Скопје
  АФИОН ПРОДУКЦИЈА Битола
  ТА АТЛАНТИК ТУРС Кавадарци
  МЕТРОПОЛИС НЕДВИЖНОСТИ Скопје
  МАК-ФИТ ДООЕЛ Скопје
  ДУ Гоце Делчев Штип
  АРОНИЈА ЗДРАВА ХРАНА Скопје
  ДОН ХОЛДИНГ Скопје
  ЕКАРТА ЛИБДО Велес
  ТИМ КОРПОРЕЈШН ДООЕЛ Кавадарци 2
  ДПТУ ТРИТЕКС ТРЕЈД ДОО Прилеп
  Здружение на граѓани СВТ Скопје
  МЕРГИМИ ТРАВЕЛ 2013 ДООЕЛ
  СРЕЌА КОМ ДООЕЛ Скопје
  ПРОЦЕС ИН ДООЕЛ 1 Скопје
  ИИЕС БИТОЛА
  ФОТО 5
  САКИ ГРАФИКА ДООЕЛ Скопје
  КЕГИ КОЛЕВ ДООЕЛ Скопје
  ЕУРО ТУРИСТ Музафер ДООЕЛ Гостивар
  Здруж.за заштита на животни АНИМА МУНДИ Скопје
  ВИСТА ТУРС ДООЕЛ Скопје
  Здружение за спорт и рекреација ПРВ ДО ВРВ Скопје
  КАРАН ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДООЕЛ Скопје
  БЕЛАМЕД ТРЕЈД ДООЕЛ Велес
  ТОП ПОИНТ КОМПАНИ ДОО Скопје
  МТ ПРОМЕТ 1 ДООЕЛ Струмица
  АТЛЕНИТ ДООЕЛ Скопје
  АЛМА ДООЕЛ Кочани
  СЕНАТОР МЈУЗИК ДООЕЛ Битола
  ЈК ТРАВЕЛ ДООЕЛ Битола
  ДР.РОБИНСОН ХЕЛТ КЛУБ ДОО Скопје
  КУПИ ГУМИ ДОО Скопје
  ГЛОБАЛ РЕНТ А КАР Скопје
  ОПТИКА БЕЛЛА ВИСТА Охрид
  ТИМ КОРПОРЕЈШН 3 Кавадарци
  КЕНДИ ДООЕЛ Скопје
  МЕТАЛОТЕХНИКА ДОО Скопје
  КВАРЦ ДООЕЛ Охрид
  ВОДОВОД Битола
  ДИСЦИПЛИНА ДОО Скопје
  ДИГИТ ЕКСПРЕС ММ ДООЕЛ Скопје
  КУЛТУРА АД Скопје
  МАКЕДОНСКА ПОШТА АД
  АНТИЦА БИСЕР ДООЕЛ Охрид
  ЕЛМАР ТРЕЈД ДООЕЛ Гостивар
  ВОРТЕХС МЕДИА 1 ДОО Валандово
  ФЕРОЕЛЕКТРО ДОО Скопје
  Клириншка куќа КИБС АД Скопје
  НИКМИТ ВЕБСТОРЕ ДОО Струмица
  ОТКРОВЕНИЕ ДООЕЛ Скопје
  КАСИС АД Скопје
  ТРЕЈД КОНСАЛТИНГ ДООЕЛ Струмица
  АЛФА ПРИПС Битола
  ГРИН ЦЕНТАР ХИЛТОН Гостивар
  ИНСИДЕ ДОО Охрид
  БизБи Солушнс ДООЕЛ Кавадарци
  ШУСТЕР Зоран ДООЕЛ Куманово
  ЛЕЛАНИ УСЛУГИ ДОЕЛ Скопје
  ЈАНАКИ ЗНАЕ ДОО Скопје
  3 ПИКС МЕДИА Скопје
  Клириншка куќа КИБС АД 1 Скопје
  СТ Охрид ДООЕЛ Охрид
  ЈАС И ТИ 2018 ДООЕЛ Скопје
  ОКТО ГРУП ПРО ДОО Струмица
  ЕУРО СКАЛА ДОО Струмица
  ЛЕТРА ДИЗАЈН ДООЕЛ Охрид
  ФИКТ Св.Климент Охридски Битола
  МОНИКО ДООЕЛ Скопје
  Универзитет АМЕРИКАН КОЛЕЏ Скопје
  ХОЛДЕР ДООЕЛ Скопје
  МАРКОВИ КУЛИ ПЕТРОЛ ДООЕЛ Прилео
  Сам.синд.ССНМ Скопје
  ЕМ-ЕР МАРКЕТИНГ ДОО Прилеп
  ЗДР.ОДЛИЧНО ЗДРАВЈЕ Скопје
  ИНСТИТУТ ОРГАНИКА ДООЕЛ Скопје
  ВИКИНГ ТРАВЕЛ ДООЕЛ Скопје
  ПЦ КОНТРОЛ ХАРДВЕР ДООЕЛ Струмица
  ВЕТ СВЕТ ДОО Скопје
  Министерство за инф.оп и админ МИОА
  ТД БИЗНИС ХАУС ДООЕЛ Ресен
  СНБ ФУД ИНВЕСТ Скопје
  ЦВЕЌАРНИЦА БЛУМ ЛТД ДООЕЛ Скопје
  МЕДОБИЛ ГРУП ДООЕЛ Скопје
  ЦАЈС ДОО Кавадарци
  ИДЕАЛ ТРАВЕЛ ДООЕЛ Скопје
  ТУРНИ ДООЕЛ Кичево
  КЕЛЕПУР ДООЕЛ1 Охрид
  АКАДЕМИЈА О ФОРТУНА ДООЕЛ Скопје
  АРИС ДОО Куманово
  КНИГОТЕКА ДОО 1 Скопје
  НИКМИТ ВЕБСТОРЕ ДОО 1 Струмица
  ПАН ЕВРОПА ЛТД Битола
  СВИФТ ДАТА ДОО Скопје
  МОБАС ДООЕЛ Струмица
  ЛМБ ДООЕЛ Штип
  ЕКАРТА ЛИБДО 2 Велес
  БИОТИКО ДОО Кавадарци
  ШУМАН ДООЕЛ Скопје
  СИИВА ДОО Скопје
  АЛМА ДООЕЛ 1 Кочани
  МОДЕА ДООЕЛ СВ.Николе
  ЛАМИНАТИ КОМ ДООЕЛ Прилеп
  НЕБУЛА ИНЖИНЕРИНГ ДОО Тетово
  ОБЛЕКА СТИЛ ДООЕЛ Скопје
  ТП Ристо А Друмчеков слаткарница КРИН
  СПОРТЕКС ДООЕЛ Скопје
  АИРКОН ДОО Скопје
  ЈКП НИКОЛА КАРЕВ Пробиштип
  Здрж.ХАНДИМАК Тетово
  СИМ ГРУП ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДОО Струмица
  ПОЛИО ПЛУС Скопје
  РЕАКТИВ ДОО Скопје
  ВИВА ИНЕС ТП Неготино
  ГАЛАМИНО ДООЕЛ Скопје
  СИМУЛАКРУМ ДОО Скопје
  СЛАЈОН КОМЕРЦ ДООЕЛ 2 Скопје
  ГРИНАГРО ДООЕЛ Скопје
  Еми Бети доо Скопје
  Бистра Вода Дооел
  ЗРР Локална Акциона Група АГРО ЛИДЕР Кривогаштани
  ПЗУ Аптека ИРИС
  ДПТУ Полини Дооел
  Леомар Груп
  ЦРНОБЕЛО МЕДИА ДООЕЛ
  ИЗДАВАЧКИ ЦЕНТАР ТРИ
  ХОРИЗОНТИ
  Lotus Lounge Chair / Лотус Генерација Дооел
  JPKD PLAVAJA
  DZO LAJON INS AD SKOPJE
  HOTEL RUSSIA
  UPRAVA ZA VODENJE NA MATICNITE KNIGI
  HAUZ MAJSTOR PLUS
  GOSTILNICA MERAK
  SETRA DOOEL
  MEGAMOBIL DOOEL
  AKADEMIK DOOEL SKOPJE
  KANMAK DOO SKOPJE
  HET JASMINA - SKOPJE
  INTER VEJS MM DOO
  KERSAN DOOEL SKOPJE
  APOLO RATKO – Skopje
  ANTARIAS DOOEL SKOPJE
  ICS GROUP DOO SKOPJE
  DUTP KLINTEK DOOEL SKOPJE
  IKS SOFT DEVELOPMENT
  PVORLDGLOBAL SKOPJE
  MST INTERNESENEL DOOEL
  TRD ROBI TELEKABEL
  DRUSHTVO VT KOMPANI
  ASTA ADRIA
  BALKAN ENERGY - BEG
  LUKSOR TRADE
  ANHOCH
  AJ STAIL
  AUTOMOBILE-SK DOO
  CENTURI DOOEL
  SITI FLOVERS DOO
  SINERDZI FITNES CENTAR DOOEL
  SITI ZOO PLUS DOOEL
  VENUSTAS DOO
  SOLUN SERVISIS DOO
  DELTA SPORT DOOEL SKOPJE
  KJP VODOVOD KOCANI
  VOCH ID
  MEGA SPORT LJUBOMIR DOOEL
  KARIERA ONLINE
  EKOTIP DOO
  EKO POINT
  KLEVER MK DOOEL
  MAKEDONSKA OPERA I BALET
  NU MAKEDONSKA FILHARMONIJA SKOPJE
  HUNZA VEDA KLUB DOOEL SKOPJE
  EDUKA MAK
  DPTU VSK GRUP DOO
  GORENJE
  KLAUSTROFOBIJA DOO
  ANTOLOG BOOKS DOOEL
  MMFRESH ONLAIN MARKET DOO SKOPJE
  CIRCLE DOOEL VELES
  GSA INZENERING DOOEL BITOLA
  EVN MAKEDONIJA
  SINPEKS DOO BITOLA
  KLUB POPOVA KULA
  NINA BOX
  DRZAVNA LOTARIJA NA MAKEDONIJA SKOPJE
  UNIVERZITET SV. KLIMENT OHRIDSKI BITOLA
  DAKALAMA NET DOOEL SKOPJE
  SAVA TABAK
  AURORA TURS DOOEL SKOPJE
  KOMBO 2003 DOO
  VINO-M DOOEL
  Фешн груп адриатик дооел
  ГБЦ Комуникации
  DTU HERBAL PLUS DOOEL SKOPJE
  MEPRING SERVISI DOOEL SKOPJE
  VEKON INT DOOEL
  VEKON INT DOOEL
  EURO MEDIA - NEPTUN SHOP
  SINEGRA DOO
  PZU VIA FARM VEVCANI
  LOKALIS TREJD DOOEL
  ANDOTEH
  SOJUZ NA ISTRAZUVACI NA MAKEDONIJA - SKOPJE
  STARTAP MAKEDONIJA
  FOJA KO DOOEL
  MARKEV DOO
  JUGOEKSPORT STIL DOO SKOPJE
  DTU V.I.N.G. DOOEL - SKOPJE
  ERA - KOZMETIKA DOOEL SKOPJE
  MULTI MEDIJA DOO
  PABLIK MEDIA VIRAL DOO
  AKADEMSKA KNIGA SKOPJE
  DOKTOR GUDNAJT DOOEL SKOPJE
  DPU SPORT-LAIF TREJD DOO SKOPJE
  ZLATNA KOPACKA EDEN
  KLUB SPORT 77 UVOZ - IZVOZ DOO BITOLA
  ZDRAVO BEBE – CENTAR ZA MAJKI DOOEL
  DPU SPORT-LAIF GEJMING DOO SKOPJE
  DELTA BET DOO SKOPJE
  ITA BREND DOO
  KAZZINO MOZZART DOO SKOPJE
  KERSAN DOOEL SKOPJE
  PZU APTEKA ELIKSIR p.O STRUMICA
  MARRAMK DOOEL
  INSPIRIT KOUCHING DOOEL SKOPJE
  TAFOMA DOOEL SKOPJE
  ЗАДРУГА НАША ДОБРА ЗЕМЈА
  NENI KOMPANI
  APTEKA HIGIJA
  MARKEV DOO
  NATIVIS PRIMA DOO
  PARTI SERVIS LEO
  GLORI GB DOOEL
  M6 DOOEL SKOPJE
  VEBIART UVOZ-IZVOZ DOO
  NAPREDOK PCELARSTVO
  KOLA DOOEL SKOPJE
  BIGU AKADEMIJA
  JOUGD ANGEL SAJCE
  BEOROL MAKEDONIJA DOO
  LASTOVICA SKOPJE
  11 SEPTEMVRI
  ЈИ ХЕАЛТХ ГРОУП
  RONDO TREJD
  ROYAL HOUSE GROUP
  ELDI STORE
  PUBLISHER DOO SKOPJE
  HIBRIDEAS DOOEL
  PROEKT 42
  PASSWORD PRODUCTION DOO SKOPJE
  MIA'S FAVORITE DOOEL
  LOTUS DOOEL
  PSIHOLOSHKO KATCHE MANDALA
  JOUGD ASTIBO STIP
  PROAKTA GRUP
  KAMAJ MEDIA DOOEL
  DURMO TURS/E COMMERCE
  AUTOFILTER/E-COMMERCE
  TA PALAS DOO BITOLA
  DUNA DOO
  RIMEKO DOO
  SMART SHOP
  KONI-KOPI DOO
  ADVANS MEDIA
  VIB TREJDING GRUP
  EKID DOOEL
  AGENS
  BRAMIT DOOEL
  TRIOS MEDIA
  TD DANITA NIK
  GREESTORE GROUP
  INOTEK ALATI DOOEL
  MEGASEF SECURITY
  HIGH LEVEL TRAN.INSTITUTE
  SEMOS KOC DOO
  PRAKTIKUM DOOEL
  DATA MASTERS
  SISTEMSKA NLP-JIE
  PISI DOOEL OHRID
  LOGING ELEKTRONI E COMM
  VODOVOD I KANALIZACIJA 1
  JPKD KOMUNALEC STRUMICA
  JP KOMUNALEC KICHEVO
  JP CISTOTA I ZELENILO KUM
  KOM. HIGIENA NOVACI
  KROACIA OSIGURUVANJE ZIVOT
  HOLLYWOOD 2002
  TELESHOP E COMMERCE
  PAKET MARKET
  DIEM GP MARKETI
  SETEK SE OD TEHINKA
  ITEA SOLUTIONS
  PREMIUM COMPUTERS
  ITS TECHNOLOGY DOOEL
  IKT-AKT SKOPJE
  GRUP POINT/KUPINAPOPUST
  SKY ROCKET DOOEL
  ASTRA DIZAJN
  MEBEL VI BRANKO DOOEL
  ARMARIUM GRUP
  VASH EKO DOM UPRAVITEL
  OPTIKA KOCHOVSKI
  EUROLINK OSIGURUVANJE AD
  VINNER VIENNA INSURANCE E
  PZU SISTINA OFTAMOLOGIJA
  GEMINIS INTERNACIONAL
  Харбини Козметика ДОО Експорт
  REMI PAN METODIJE
  AKUS MEDIKUS
  B PRESENT DOO
  BOJAN PROMET
  KRS/E COMMERCE
  Сторибокс тојс анд боокс ДООЕЛ
  IVOTE /KUPI KNIGA
  MUZA DOOEL SKOPJE
  IZDAVACKA KUKJA POLICA
  IZDAVACKA KUKJA POLICA
  IKONA IVOTE
  NAM PRES DOOEL
  EXTREME INTIMO
  URBAN NEBULA
  VITALIA
  NELKOSKI ORGANIC FOOD
  DENMAK
  ESPRESO KAPSULI
  SUPER GROUP DOO
  JU MKC SKOPJE
  ZLATEN ZAB DOO
  TEHA DOO
  DE-TA DEJAN
  MAJ SUS GRUP
  BEVANDA
  ESTER SOFT
  MAK. TELEKOM WEBSHOP
  ELKOM GRUP DOO
  WAKE UP SKOPJE
  BATO&DIVAJN SKOPJE
  СС МЕДИА ДК ДООЕЛ
  MULTI MEDIA
  SKI CENTAR ZARE LAZAREVSK
  OMNI DELIVERI DOO
  SHAR EXPRES RAMADAN DOOEL
  MOMO RENT DOO SKOPJE
  EVRO KOMERC 5 DOO
  ROJAL INVEST
  PNEUMATIK
  OLIMPIKO
  JP KOMUNALEC BITOLA
  NISKOGRADBA BITOLA
  JP KOMUNALEC GOSTIVAR
  JP VODOVOD STRUGA
  KDS KABELNET DOO
  TRD NET KABEL
  DOO KANAL 16
  AGRIA CENTAR DOOEL
  SHARLOTA DFM
  UNET ULTRANET
  INOVEJSH DOOEL
  KATLANOVSKA SPA
  SI-KON
  MOJOTKALEIDOSKOP
  ZLATEN ZAB
  ANTIKJ MEDIA DOOEL
  MASTER SPORT/E COMMERCE
  NO LIMIT TECHNOLOGY
  А1 МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ
  BALKAN EKSPRES TRAVEL
  T.A. ARIES
  B-WATCH
  WATCH CLUB
  BISERA KOMERC DOOEL
  MAKEDONSKO KREDITNO BIRO
  FIT TEHNOLODZIS
  ZDRUZ. NA GRAGJANI LEGIS
  MAK ALARM
  CD-TURS
  MAKO CIGRE
  MEGA 7 PRODUKCIJA
  ЕСП – Развој и управување на човечки ресурси
  Effectiva Sofija DOOEL Skopje
  МЕДИКУС ХЕЛП ДООЕЛ Скопје
  ХОЛИВУД-2002 ДОО Скопје
  Магнетик ДООЕЛ
  КИДО-ЛЕНД ТРЕЈД СКОПЈЕ
  МК Линеа ДОО
  ИКС ДООЕЛ Скопје
  ЈП Водовод и Канализација Скопје
  Кат мисти ДООЕЛ
  САКАМ КНИГИ ДООЕЛ
  ЗДРУЖЕНИЕ КОНЕКТ СКОПЈЕ
  БДС-ЕЛЕКТРОНИК ДООЕЛ
  ЕМИТЕР ДОО
  ДПУТ БРЕГЛИ ДООЕЛ
  АРТ СПЕЈС ДООЕЛ
  МАЈ МОДА ДООЕЛ
  ГЕРМАН ПХ ДОО
  МАКСИМУМ МАРКЕТИНГ Д
  АС ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ
  РАДИО МАРИЈА-БЛАГОВЕ
  СКАТЕР КМ ДОО
  ЈЕПУДА ДООЕЛ
  ЕСКЕЈП ТРАВЕЛ АГЕНСИ
  АВТО МОТО СОЈУЗ НА РМ
  ИНТЕРСПАЦЕ ДООЕЛ
  БУБ-ИНГ ЖАРКО ДООЕЛ
  АДОРА ФАСИЛИТИ ДООЕЛ Резервен Фонд
  ПРОСВЕТНО ДЕЛО АД СК
  ЈУНП МАВРОВО
  САРА КОЛАНТ ДООЕЛ
  ЈКП БРЕГАЛНИЦА ДЕЛЧЕВО
  УРБАН СОЛИТЕР ДООЕЛ
  ИН ТРАВЕЛ ДООЕЛ
  АГРОТЕХНА ДОО
  СПОРТ ВИСИОН ДООЕЛ
  КАРЕС ГРУП ДООЕЛ
  СЛОБОДЕН ПЕЧАТ ДОО
  СПОРТ ВИСИОН ДООЕЛ
  ДТТУ КИНИССИ Т.О ДОО
  ЛУШ БАЛКАН ДООЕЛ
  ЦМ ДЕЛТА ДОО
  ДИГИТАЛ ТРЕНДС ОО
  АКВА БАР ДОО
  МАК-АЛБ И&И ДООЕЛ
  ФЕНСИ МЕРИЏ ДООЕЛ
  ИДЕЈА М.К ДИЗАЈН ДО
  ЦИНЕПЛЕХХ МКД ДОО
  ФЕНДУ ДООЕЛ
  АД ВИНЕР ЛАЈФ-ВИГ
  ЕКСКВИЗИТ ДОО
  АГЕНИК ПРИНТ ДООЕЛ
  МАКВЕЛД ДОО
  ОСИГУРУВАЊЕ МК-ВИГ
  НИРВАНА ФЕШН ДООЕЛ
  М-СОЛ РЕКОРДС ДООЕЛ
  СТУДИО МОДЕРНА ДООЕЛ
  КРЕАТИВНА МАКЕДОНИЈА
  ФК ШКЕНДИЈА АД
  ТРИГЛАВ ОСИГИРУВА АД
  ИНТЕРФИБЕР ДОО
  ХОУМ МАРКЕТ ДООЕЛ
  СИС БАЛКАН ДООЕЛ
  ЕЛИТЕ СКУТЕРИ ГРУП Д
  АНТИ СТРЕС СОБА ДОО
  ГИМЕКС КОНСАЛТИНГ ДО
  ЦМ ДЕЛТА ДОО
  АДСК АКАДЕМИЈА ДООЕЛ
  КАФЕ ВЕНДИНГ ГРУПА
  СЕНХРАХАТЕТ ДОО
  ДБН МОБИЛ ЕЛЕ. ДООЕЛ
  ДЕНЕРИС ДООЕЛ
  СПОРТ ВИСИОН ДООЕЛ
  ИЛИВИНГ СОЛУТИОНС ДО
  СТУДИО МОДЕРНА ДООЕЛ
  КОСМИК ЦЕНТАР ДОО
  АВТО МОРАЛ МАРКЕТ ДО
  КОМПЈУНЕТ ИНЖЕНЕРИН
  ФАС ВАС ВАСКО ДООЕЛ
  ЦРВЕН КРСТ ВЕЛЕС
  МАГНЕТИК ДООЕЛ
  ЦЕРТИАДРИА ДОО
  ЈП СЛУЖБЕН ВЕСНИК НА РМ
  КИНЕТИК ГРУП ДООЕЛ
  МАРЈАНОВИЌ ЕДУКАЦИЈА
  ЈКП ДЕРВЕН ВЕЛЕС
  ШИЗИК НА РИЗИК ДОО
  ЕУРО-МАК КОМПАНИ ДОО
  ЈП КОМУНАЛЕЦ КАВАДАРЦИ
  ФОКСИМАН ДООЕЛ
  КАРЕС ГРУП ДООЕЛ
  НОВОМАК ДООЕЛ
  ЛОНГУРОВ ДОО
  ТРИГЛАВ ОСИГУРУВА АД
  ГЕРМАН ПХ ДОО
  ЦРВЕН КРСТ КУМАНОВО
  ЦРВЕН КРСТ ЦЕНТАР
  ФЕНИКС НОВА ДООЕЛ
  ГОМАК ГОРАН ДООЕЛ
  ГОБЛИН ДОО
  ДВЛМ НА РМ ДОО
  ЕКСПЛОРИНГ МК ДООЕЛ
  СТУДИО МОДЕРНА ДООЕЛ
  ПЛУМ ДООЕЛ
  ФЕНИКС ХРИСТО ДООЕЛ
  САН ВЛАХО ДООЕЛ
  ОК РЕСТОРАНТС И БАРС
  Т-ДИНАМИКС ДООЕЛ
  МАГРОНИ ДОО
  СФ1 КЛИПС ДООЕЛ
  АЛБАТРОС ДОО
  КОМФИ АНГЕЛ ДОО
  ТП МЕЛИ
  ТЕХНОКОМЕРЦ АД
  ЦДХВ АД СКОПЈЕ
  ТАИВА КОМЕРЦ ДООЕЛ
  ВВ ТИКВЕШ АД
  ДАРБО ГРУП ДОО
  ДЕКОРАТИВА КЛАСИК ДО
  МАРТИНА КОМЕРЦ ДООЕЛ
  ФЕНИКС ХРИСТО ДООЕЛ
  ЕЛЕКТРОЕЛЕМЕНТ ДОО
  АРС ЛАМИНА ДОО
  ИКС ДООЕЛ
  САМООРГАНИЗАЦИЈА БУКИНГ ДООЕЛ
  БЕСТ НЕТ ГРУП ДООЕЛ
  ЗДР. ОХРИДСКИ БИСЕРИ
  ЛУМИНОВА ДООЕЛ
  СТУДИО МОДЕРНА ДООЕЛ
  КОСМОС ГРУП ДООЕЛ
  ПЛУС ТРАВЕЛ ДООЕЛ Скопје
  ИВОТЕ ДОО
  Омни груп ДООЕЛ Скопје
  Центриум Теч ЛТД ДООЕЛ Скопје
  Мондави Дооел
  ПОПЕ компани ДОО увоз - извоз Скопје
  ЕВИТ ШОП ДООЕЛ
  Софтикс Кодеро ДООЕЛ
  TЕХНО ГЕНЕКС Скопје
  МЕТАМЕДИКО ДООЕЛ Скопје
  АЛТИУС СОЛУШН ДООЕЛ Тетово
  ПРОТАЧ ДООЕЛ Скопје
  УСЛУГА ПЛУС ДООЕЛ Битола
  ИМПАКТ ФОНДАЦИЈА Скопје
  БЕБЕ ХОУМ ВИБ Скопје
  ПРОЦЕС ИН ДООЕЛ 4
  МАКЕДОНИЈА НА ДЛАНКА
  МГ МЈУЗИК МЕНАЏМЕНТ ДООЕЛ Скопје
  СИГМА СБ КОМПЈУТЕРИ Скопје
  ХАУСЛУКС ДООЕЛ Скопје
  ФАЈН ЛАЈН МЕДИКАЛ ЕСТЕТИК Охрид
  ДОМАТО.МК ДОО Скопје
  АУРО ТРАВЕЛ ДООЕЛ Струга
  КРЕАТИВА МАРКЕТИНГ КОНСАЛТИНГ Скопје
  ПЗУ БЕЛА ФАРМ Неготино
  МАСТЕР ПРО ПРОДУКЦИЈА Скопје
  РИКАПРИ ДООЕЛ Скопје
  КОННЕКТЕЛ МК ДООЕЛ Скопје
  'СПОРТСКИ МОСТОВИ Струга
  'ДОКОМОДЕРНА ДООЕЛ
  КАРАТ-М
  ИКОНА ДООЕЛ
  ДОМА МЕБЕЛ ДОО
  УНАГИ-ЦО ДООЕЛ
  АВТО АТОМ ДОО Кочани
  'ГРАНЕКСПОРТ ДОО Скопје
  ХОТЕЛИ-МЕТРОПОЛ АД ОХРИД
  ДИПРЕС ДООЕЛ
  ОЛИЈЕЈ ТРАВЕЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ
  ЕЛОКСИ ДООЕЛ
  ЛИНКАКРОС
  БАУЛЕД ДООЕЛ СКОПЈЕ
  ЈП Колекторски систем
  СМАРТУС A МЕДИА ДОО ОХРИД
  ЈП КРАТОВО
  ФИСТ ПАЦК ДООЕЛ ЕКСПОРТ-ИМПОРТ СКОПЈЕ
  ХАЈДЕЛБЕРГ СКОПЈЕ
  ИД НЕТ ОПТИКАЛ ДООЕЛ БИТОЛА
  ВУД АТМ ДОО
  ВИТАЛ 1999 увоз извоз Охрид
  АНМАРТИ ДОО увоз извоз Тетово
  ТИ Македонија
  ЕВИТ ШОП ДООЕЛ СКОПЈЕ
  ПЗУ ПСИХОМЕДИКА БИТОЛА
  АМБАР ДООЕЛ СКОПЈЕ
  ПЗУ НИКОБ ЛАБ
  ПРАКСИС ЗУФЕР ДООЕЛ
  УРМА ДОО
  ДПТУ БОНУС УВОЗ-ИЗВОЗ ДООЕЛ СТРУМИЦА
  АНДРОМЕДА ДООЕЛ СКОПЈЕ
  ТОПОЛИНО ВЕБ ДООЕЛ СКОПЈЕ
  БАЛКАН ФАН МАКЕДОНИЈА
  ЛКВ КОСТОВСКИ ДООЕЛ
  ЕНМОН ДООЕЛ
  МАТИЦА МАКЕДОНСКА
  БХ ХОТЕЛ ХАМБУРГ ДООЕЛ
  КАР ЛИНЕ ДОО
  ДОА КОМЕРЦ ДООЕЛ
  МОНОЗЕРО ДООЕЛ СКОПЈЕ
  ЈП КОМУНАЛЕЦ КИЧЕВО
  БООТРЕЛЛО ДООЕЛ
  ЗОТЕБРОС
  АСТИБО ФЕШН ГРУП
  КНАУФ ДООЕЛ СКОПЈЕ
  ПЕГАСУС-ЕЛС
  ДЕЛТА ЛУКС
  ЈОКА ДОО
  КОНТИМПЕКС КОЗМЕТИК
  AЛТРА САТ 2000
  МЕГ СИСТЕМИ
  ХОМЕ АРТ АНД САЛЕС
  ГРЕЕН ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  МАРКАС ДООЕЛ
  МЕГАЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ
  РАДИО КАНАЛ 77
  ЈУВЕНАЛИ ТРЕЈД
  КАРМЕН БАУЦЕНТАР
  ЕЛЕКТРОНСКИ ЗЕЛЕН ПАЗАР
  АГРОТЕХНА ДОО
  АЛАДЗОВИ
  СТУ ДОМ ХИЛЈАДНИКОВ
  ПРОМОАДВЕРТ ТИА
  ЛИКЕЈ СМЕА
  СПОРТЕСА ДОО
  ВЕЛО СИТИ ДОО
  ТП ЛИБЕРТА
  КАСТРУМ ДОО
  ИННАЦО МАК ДОО
  МЕРКУР МАКЕДОНИЈА ДОО
  ГЕННЕН ДОО
  НЕУ МАСТЕР ДООЕЛ
  ОНЛИНЕ МАРКЕТИНГ АКАДЕМИ ДООЕЛ
  СТОПАНСКА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА
  ДЕНТАЛШОП ДООЕЛ
  НЕСТОР ДООЕЛ ШТИП
  ЗАШТИТА НА ЖИВОТНИТЕ НАЛА РЕСКЈУ
  ДТУ СТАФ 2014 ДОО
  ХПЕН ПРОЕКТ ДООЕЛ
  ДМ ФАРМАСИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДООЕЛ
  ФЕЈМ УАН ТРАВЕЛ ДОО
  АРНОЛД ДООЕЛ БИТОЛА
  САКС КЛИНИК ДООЕЛ
  КЛИМАМАРКЕТ ДОО
  ОПШТИНА КУМАНОВО
  АПТЕКА ПРО-ФАРМ
  МОСТ ДВА ДОО
  СИХОРС ТЕК ДООЕЛ
  ВУРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ
  НУТРИКА МАЈА ДООЕЛ
  ТРАМА-ИМПЕКС ДООЕЛ
  ЦРВЕН КРСТ НА РСМ
  МОЈ ПАЗАР МЕДИА ДОО
  МАПЕТ КИДС ДООЕЛ
  ТДТУТ ТА САФАРИ ДООЕЛ СТРУМИЦА
  МАРКТ ОРГАНИК СКОПЈЕ
  САКАМ ПИВО ДООЕЛ
  ВИСИВА ДОО СКОПЈЕ
  ИКУАЛИТИ
  С2020 ДООЕЛ СКОПЈЕ
  ДИГИНЕТ ДПТУ ДОО
  БОТЕГА МАХ ДОО
  БРАТОТ ДОО
  БИНТЕРН ДООЕЛ
  ЈОУДГ ЈАСНА РИСТЕСКА
  АС ПАРТНЕРШИП
  САРА СИМОСКА АРХИТЕКТУРА
  ЈАС С ДООЕЛ
  АГРОТИМ ПРОДУКТ
  ВИЛСОН СПОРТ ДООЕЛ
  ДОМ ЗА СТАРИ ЛИЦА ЗАФИР САЈТО
  КРЕАТИВЕ ХУБ ДООЕЛ
  ЗЕГИН ХЕАЛТХИ ФООД
  Друштво за секретарски, преведувачки активности и услуги АД ВЕРБУМ ДОО Скопје
  Инотек-алати дооел увоз-извоз Скопје
  Тримекс Дооел
  СБДМК ДОО
  Атомем доо
  ЗИН 2003 доо Скопје
  Мепринг сервиси дооел
  ТД СИМБИО МЕДИК ДОО СКОПЈЕ
  ЕЛЕНА ЛУКА ДООЕЛ
  Друштво за надворешен и внатрешен промет на големо и мало Дворник Томислав и Марија Доо Скопје, подружница продавница на мало Заштитна опрема МК, Скопје
  СВОД МАСТЕР ДОО СКОПЈЕ
  МОНА ДООЕЛ Скоппје
  ВИЗИТИНГ ИНФО ДОО
  СОЛИС СИЛВЕР ДООЕЛ Скопіе
  СЕРАФИМОВ ГРУП ДООЕЛ СТРУМИЦА
  Фешн Груп Адриатик ДООЕЛ Скопје
  М-БУКИНГ СОФТ ДОО
  Депозит Хаус Дооел
  Кидс Тудеј ДООЕЛ
  Друштво за трговија, производство и услуги ДД - Сторе ДООЕЛ увоз-извоз Скопје
  Институт за стандардизација на РСМ
  ПЛУС ТРАВЕЛ ДООЕЛ
  КАСИС АД
  АРТИССИМО Скопје