Ви благодариме!

Прашалникот за верификација на вашата е-продавница е успешно испратен и е во фаза на проверка.

По завршување на проверката ќе добиете е-маил со дополнителни инструкции за соодветна имплементација на беџот за верификуван е-трговец.

Ви благодариме на довербата,
АЕТМ